Openingstijden

ma GESLOTEN
di 09.00-18.00
woe 09.00-18.00
do 09.00-18.00
vr 09.00-18.00
za 09.00-17.00
zo GESLOTEN

Lokatie & parkeren

-  Lettergrootte  +

Over De Swanneblom

Een mens- en milieuvriendelijke onderneming!

Al in 1978 werd door een groep consumenten het initiatief genomen om de natuurvoedingswinkel De Swanneblom op te richten. Deze winkel werd aan het Breedpad - vlak bij de oude spoorbrug en tegenover het oude zuurkoolpakhuis - geopend. In eerste instantie had de winkel een stichtingsvorm gerund door vele vrijwilligers. Na enkele jaren bestond er behoefte te kiezen voor een zelfstandigondernemerschap zodat de continuiteit beter werd gewaarborgd. Op dat moment, in januari 1982, nam ik samen met mijn toenmalige echtgenote de winkel over.

De dertig jaren die hier op volgden kenmerkten zich door diverse verhuizingen en uitbreidingen, waardoor geleidelijk onze winkellocatie opschoof naar het centrum.
Ooit begonnen als een pionierend winkeltje in een kleine huiskamer, nu een volwassen geworden winkel. Die echter nog steeds aan onze basisvoorwaarden voldoet: doorgeefluik van kwalitatief hoogwaardige onbespoten zuivere producten en nog altijd aan de man/vrouw gebracht op onze eigen, persoonlijke wijze. Er is veel veranderd in de jaren, maar nog steeds staan onze uitgangspunten helder overeind. De in de jaren tachtig veel gebezigde term MEMO-bedrijf is voor ons nog steeds van toepassing. De Swanneblom: mens- en milieuvriendelijke onderneming!