Openingstijden

ma GESLOTEN
di 09.00-18.00
woe 09.00-18.00
do 09.00-18.00
vr 09.00-18.00
za 09.00-17.00
zo GESLOTEN

Lokatie & parkeren

-  Lettergrootte  +

Odin Groente- en fruitabonnementen

Laat u elke week verrassen met verse groenten en fruit van het seizoen

odin.pngSinds jaar en dag leveren wij aan belangstellende klanten de wekelijkse groente- of fruittas van Odin. En met succes want veel klanten halen de tas al jaren. Het is handig, maar zeker ook verrassend. 

Maar waarom is dit leuk? Ongetwijfeld verruimd u uw culinaire blikveld hiermee en maak u kennis met de zuivere, intensere smaken van de natuurvoeding. Uw tas bevat elke week een A4-tje met passende recepten. Hierbij worden ideeën aangereikt voor de bereiding van al die lekkere verse producten. Overigens kunt u op deze site ook de heerlijke recepten van Odin vinden mocht u toch andere smaakvoorkeuren hebben.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Als u een (proef)abonnement heeft kunt u uw tas elke woensdag vanaf 09.00 tot 18.00 uur ophalen.

Wilt u ook abonnee worden?
Als kennismaking kunt u voor een proefabonnement kiezen: 4 maal een tas naar uw keuze. Opgeven gaat eenvoudig. Dat kan bij een van onze medewerkers en online op deze site.

De mogelijkheden en prijzen van de diverse gevulde tassen:

 • Kleine groentetas
  € 8,75  (4 à 5 groentesoorten voor 2/3 personen)
 • Grote groentetas
  € 11,75  (4 à 5 groentesoorten voor ca 4 personen)
 • Fruittas
  € 8,75  (4 à 5 soorten fruit)
 • Eenpersoonstas
  € 8,75  (combinatie van fruit en groente voor 1/2 persoon)
 • Familietas
  € 15,75  (combinatie van fruit en groente voor ca 3/4 personen)

Tot slot: natuurlijk klinkt het woord abonnement wel wat vastgelegd. Daarom kunt u - in overleg met ons - uw abonnement naar u eigen behoefte indelen. Bijvoorbeeld als u de tas eens in de twee weken wilt of gewoon nog teveel over hebt… Veel is mogelijk, als we het maar op tijd weten, zodat we uw tas kunnen annuleren voor een volgende week of in geval van vakantie, meerdere weken.

Ondanks dat het gebruikelijk is bij een Odin-abonnement vooraf te betalen, hanteren wij de directe ‘boter-bij-de-vis-methode’: u betaalt pas voor de tas als u 'm ophaalt!